close
Tech

Samsung a oprit producția phabletului Galaxy Note 7

galaxynote7-730×457
0  Comments

Samsung a anunțat în mod oficial că va opri producția phabletului Galaxy Note 7. Acesta este sfârșitul celui mai performant smartphone lansat de Samsung în acest an iar asta se datorează unor probleme tehnice care duc la explozia dispozitivului. Chiar dacă prima versiune a dispozitivului a fost înlocuită, problema a persistat.

“Ne păstrăm angajamentul și lucrăm îndeaproape cu autoritățile competente pentru a urma toți pașii ce duc la rezolvarea acestei situații.”

— au spus oficialii companiei într-o declarație oficială.
Samsung a retras de pe piață nu mai puțin de 2,5 milioane de unități Galaxy Note 7s iar asta se întâmplă la mai puțin de o lună de zile de când compania a înlocuit terminalele cu probleme. Noile versiuni au continuat să creeze aceleași probleme supraîncălzindu-se și explodând. Mai mulți utilizatori au avut nenorocul ca dispozitivele deținute să explodeze la propriu creând astfel situații periculoase.
Au fost raportate 35 de incidente periculoase care au implicat dispozitivul. Mai multe aeroporturi sși autorități locale au interzis folosirea phabletului în anumite zone din diferite țări.
0  Comments
Tags : galaxy note 7samsung