close
Reviews

Asus Transformer Book T300F

asus-transformer-book-t300f
0  Comments

Au fost câteva idei bune în industria aceasta, iar hibridul a părut mereu una excelentă. A părut, deoarece cu greu s-a găsit acel echilibru între greutate, performanțe și preț. Asus a fost mereu aproape, chiar și cu acest Transformer Book T300F, dar a făcut chiar și aici compromisuri unde nu trebuia.

Puncte pro – Asus Transformer Book T300F

Este un hibrid și acesta e un plus mereu. Vrei tabletă, o decuplezi și o iei cu tine pe unde vrei. Vrei laptop? Montezi tableta, ai o baterie mai mare și, dacă alegi varianta mai scumpă, ai un hardware cu spațiu de stocare mult mai mare decât cei 64GB din tabletă.

Performanțe rezonabile, dar asta dacă te rezumi la tabletă. Ai un plus din partea procesorului de generație nouă, Windows 8.1 e un sistem de operare bun pentru cine vrea suita Office sau cine vrea o tabletă înclinată spre productivitate în daună divertismentului.

Puncte contra – Asus Transformer Book T300F

Întreg ansamblul Transformer Book T300F folosește un procesor gândit pentru dispozitive mai ușoare, mai subțiri, dar rămâne un hibrid de 1,6 kilograme. Este greu pentru actuala piață, este prea gros și autonomia nu este cu nimic remarcabilă.

Rezoluția și spațiul de stocare pentru Transformer Book T300F sunt prea mici.

Conceptul Asus a fost bun la început, a venit cu ceva interesant, dar este depășit din multe puncte de vedere acum, mai ales din punct de vedere al designului. Transformer Book a atins plafonul evoluției sale, rămânând cu un ușor „defect“ contrar actualizărilor: jocul din sistemul care contează tableta la dock.

0  Comments
Tags : asusreview