close
MobileReviews

Allview a lansat noul smartphone V2 Viper S

allview-v2-viper-s
0  Comments

Allview lansează V2 Viper S, cel mai rapid smartphone din portofoliu, un telefon cu un sistem Android 6.0 optimizat pentru performanţe superioare.

Dezvoltat împreună cu Google şi MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integrează conceptul FastPass, o soluţie menită să ofere utilizatorului cât mai multă libertate în a-şi alege aplicaţiile care-l interesează. Cu un sistem aerisit, optimizat şi stabil, V2 Viper S atinge viteze de reacţie ce rivalizează cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cei de la Allview susțin că V2 Viper S îmbină design-ul elegant cu spiritul practic, iar materialele folosite în procesul de fabricare ar oferi o bună aderență în mâna utilizatorului.

Display-ul IPS de 5 inci suportă o rezoluție Full HD, iar tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) ar asigura un răspuns rapid al display-ului, contribuind și la un consumul redus de energie.

Utilizatorii V2 Viper S vor ave acces la viteze 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD, iar fișierele care depășesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcției Turbo Download, care folosește atât conexiunea WiFi cât și 4G/3G.

V2 Viper S are o cameră foto de 16 MP, dispunând de grup optic cu 6 lentile şi Flash cu 3 LED-uri pentru sensibilitate crescută în condiţii de iluminare scăzută.

Ecranul este de 5″ și foloseşte un panol LCD cu tehnologie IPS, suportând rezoluţia 1080p. Camera frontală foloseşte un senzor de 5MP.

V2 Viper S include transmiţător infraroşu, ceea ce înseamnă că se poate folosi ca telecomandă pentru dispozitivele electronice din gospodărie.

Specificaţii complete pentru Allview V2 Viper S:

  • display LTPS de 5.5 inch cu rezoluție FullHD (1920 x 1080 pixeli) protejat cu sticlă Soda Lime Glass;
  • procesor octa-core (probabil MediaTek MTK6753) tactat la 1.3 GHz, Mali-T720 GPU, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare şi suport pentru card microSD de până la 128 GB;
  • Android 6.0.1 Marshmallow stock;
  • 4G TDD + FDD, dual-sim, Wi-Fi b/g/n, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, A-GPS și GLONASS, radio FM;
  • 16 Megapixeli cu senzor Samsung S5K3P3, flash triple-LED, deschidere f/2.0, filmare la 1080p şi cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh, 8.15 mm grosime şi 141.6 g. greutate.

 

 

0  Comments
Tags : allviewv2 viper sviper