close
MobileTech

Cele mai performante tablete (Octombrie 2016)

ipad-mini-4
0  Comments

Tabletele sunt gadgeturi foarte bune pentru vizionarea clipurilor video si TV, pentru jocuri, citit carti electronice si navigare pe internet. De asemena sunt foarte utile atunci cand doresti sa creezi un raport, sa faci o prezentare, sa printezi un document sau chiar sa lucrezi in excel. Da, aceste lucruri se fac mult mai usor si rapid cu ajutorul unui laptop sau a unui PC, dar tableta are avantajul ca-ti ofera mobilitatea cea mai mare.

1. Apple iPad Pro 9.7

iPad Pro este mai mult decat noua generatie de iPad — este o viziune fara compromisuri asupra informaticii personale in lumea moderna. iPad Pro iti pune la indemana o putere incredibila, care surclaseaza majoritatea PC-urilor portabile. Chiar si cele mai complexe sarcini devin la fel de naturale ca atingerea, glisarea sau scrierea cu un creion. Indiferent daca alegi modelul de 12,9 inchi sau noul model 9,7 inchi, iPad Pro este mai capabil, mai versatil si mai portabil decat orice alt dispozitiv de pana acum. Intr-un cuvant, e super.

Verifica Pret

2. Samsung Tab s2 T810

Tab S2 de la Samsung este cel mai mare concurent pentru iPad. Sunt foarte multe motive pentru a investii intr-o tableta de la producatorul din Coreea de Sud, mai ales daca experienta anterioara ai avut-o tot cu Android. Tab S2 este cea mai buna tableta produsa vreodata de Samsung si poti opta intre modelele cu diagonala de 8 inch sau 9.7 inch. Incredibil de subtire si echipata cu hardware foarte performant, Samsung Tab S2 T810 este una din cele mai bune alegeri pentru cei care au un buget in jurul sumei de 2000 Ron. Practic nu ai o alta alternativa mai bun. Sa nu uitam si de display-ul Super AMOLED cu rezolutie 2048 x 1536 care iti ofera imagini absolut incantatoare.

Verifica pret

3. iPad mini 4

Camera iSight iti permite sa capturezi poze si clipuri video incredibil de clare si de vibrante. Poti chiar sa inregistrezi panorame si clipuri video time-lapse. Mai mult, este usor sa-ti editezi si sa postezi pozelele si clipurile video direct de pe iPad mini 4. Camera FaceTime HD iti ofera o calitate excelenta pentru apeluri video si pentru autoportrete. Iar ecranul Retina joaca rolul unui vizor uimitor.

iPad mini 4 incorporeaza tot ce iti place la un iPad, pentru a te bucura pe deplin de o experienta de neuitat. Tableta are doar 6.1 mm grosime ceea ce o face ideala de a o depozita oriunde.

Datorita chipului A8 a doua clasa de generatie cu 64 de biti puteti face fata celor mai solicitante aplicatii. Fie ca faceti o editare video, cautati poze, sau ambele , experienta dumneavoastra va fi mai facila si mai usora.

Verifica preta

 

0  Comments
Tags : applecele mai bune tableteipadsamsungtab